Mici


         življenje s krili

18.08.2007

dogsitter…

Zapisano pod: moje, takle mamo — mici - 18.08.2007

… sem postala spet neprostovoljno.

Sestra je šla na morje in so doma pustili svojega ‘peseka’ in so spet po ne vem kakšnem ključu našli mene, da ‘dogsittam‘. Je prav prijeten kužek, samo – res nisem ravno najboljše volje paziti na psa. Včeraj sva šla navsezgodaj zjutraj (pred službo) na sprehod po gozdu, ki je za hišo (praktično stopiš iz hiše v gozd). Priznam, da bi mi za takele športne podvige kakšen domač kuža res prišel prav, to pa je tudi vse. Ostačlo je pa bolj kot ne matranje živali (ali pa mene), če mene vprašate.

Danes pa se že cel dan prestavljam iz enega kota hiše v drugega in sem totalno nesrečna, ker moram biti tu. Zunaj je vreme tako, da ne vem, ali se bo vsak trenutek kaj spustilo iz neba, pa še hladno je postalo, zato se s psom raje valiva po kavču in bereva knjige in gledava televizijo. No, pa popoldanski lepotilni spanec sem tudi že imela ;-)

Eh, jutri bo gotovo drugače…

 • Share/Bookmark


3 komentarjev »

 1.   čivka — 20.08.2007 @ 13:01 čivka

  A je danes že kaj bolje, ko je ponedeljek? ;)

 2.   mici — 20.08.2007 @ 13:09 mici

  Danes sem že “off the hook” – pes je že pri lastnikih in meni si ni treba več z njim ukvarjat razen takrat, ko greva s sestro skupaj na sprehod :-P

  Sem se morala pa prav nasmejat, ko sem gledala in opazovala tega psa, kako se na trenutke obnaša ravno tako, kot jaz, kadar sem v krizi (depra,…): namreč – cel dan ni nič jedel, ne glede na to, kakšne dodatke in priboljške sem mu dajala, ponoči, okoli enih, se je pa spravil na vso hrano, ki je bila na dosegu “gobca”.

 3.   čivka — 20.08.2007 @ 13:12 čivka

  Ti verjamem in ja, živali nas lahko marsikaj naučijo in nam razsvetlijo naše obnašanje, če le želimo to tudi videti :) ;)

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog Mici | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |