Mici


         življenje s krili

30.01.2008

ni vredno branja

Zapisano pod: off — mici - 30.01.2008

včasih imam obdobja ko bi najraje zadekala se pod kovter in brala kakšen zanimiv roman ali pa še bolje, da bi se zavila s svojim Solovjovom, pa da kakšno pametno pogruntava … pa ne gre. žal je treba neprestano funkcionirati v tem svetu.

tudi takrat, ko sem doma, žal ne morem izklopit vseh stvari. vsak teden komaj čakam ponedeljke (go figure) in srede, ko (načeloma) nimam nobene druge stvari, da lahko pridem domov kadar si zaželim, nisem vezana na roke, na ure, na srečanja, na sestanke, … ko se lahko sprehodim počasi skozi stanovanje in brez slabe vesti zamahnem z roko in rečem: “danes ne delam nič več.” ostali dnevi pa so tako natrpani z vsem in vsemi, da je …

pa kljub vsemu … ko bi le znala kdaj pa kdaj odklopit vsaj za pol ure. že to bi bil napredek …

nočem, da me stres, (pre)obremenjenost pokopljejo in pošljejo na bolniško. danes zjutraj sem se dobesedno ustrašila svoje podobe v ogledalu – že zelo zelo dolgo nisem imela tako ogromnih in groznih kolobarjev (podočnjakov) pod očmi kot danes. in niti nisem pretirano utrujena.

rabim nekoga, ki bi mi vsaj enkrat na teden rekel, naj se malo umirim, naj izprežem in bi me (tudi pod prisilo) porinil v posteljo ali pa na kavč, mi podal kakšno zanimivo branje ali pa me celo odpeljal ven, na zrak … išče se tak dobrotnik ;)

  • Share/Bookmark


Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog Mici | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |